3000+ Zadovoljnih strank
0

Splošno o politiki piškotkov

Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki, in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, kako se te informacije uporabljajo, in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za nadaljnje informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.Svojo privolitev lahko kadarkoli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako se lahko obrnete na nas, in kako obdelujemo osebne podatke.Vaše soglasje velja za naslednje domene: www.zvocnaizolacija.si[user_consent_state]

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih podatkov. Piškotki se shranijo v vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, poskrbi, da je spletno mesto varnejše, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto, ter analizira, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naše spletno mesto za več namenov uporablja piškotke lastnih in tujih piškotkov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih straneh, se uporabljajo predvsem za razumevanje, kako deluje spletno mesto, kako komunicirate z našo spletno stranjo, za zaščito naših storitev, zagotavljanje oglasov, ki so za vas pomembni, in vse skupaj vam zagotavljajo boljše in boljše uporabniško izkušnjo in vam pomaga pospešiti prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Katere tipe piškotkov uporabljamo?

Obvezni: Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnihkoli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in varno dodajanje izdelkov v košarico ter plačilo.Statistika: Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kjer jo je treba izboljšati.Trženje: Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij.Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali skupno rabo vsebine na spletnem mestu na platformah socialnih medijev.Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.[cookie_audit columns="cookie,description" heading="Spodnji seznam navaja piškotke, uporabljene na našem spletnem mestu."]

Kako nadzorujem svoje nastavitve?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete. 
© Zvocnaizolacija.si, All rights reserved.
usercartmap-markerlocationcrossmenu
sl_SISlovenian
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračunajte poštnino
   Uporabite kupon