3000+ Zadovoljnih strank
0

Paketi zvočne
izolacije Jeep

Ker si zaslužite tiho, udobno vožnjo.
Zagotovite si jo z najkakovostnejšimi paketi zvočne izolacije.

Izberi svoj paket izolacije

Budget

232,80 €
40x CTK Practic
15x CTK Tempofix 4mm
15x CTK Tempofix 8mm
Primeren za osnovne potrebe izolacije vozila pred hrupom ali mrazom oz. vročino.
NAROČI PAKET

Standard

388,00 €
40x CTK Standard 2,5mm
20x CTK Tempofix 4mm
20x CTK Tempofix 8mm
5x CTK Silencefix 5mm
5x CTK Silencefix 10mm
Najpopularnejši paket pri naših strankah nudi višji nivo izolacije vozila pred hrupom ali zunanjimi temperaturami.
NAROČI PAKET

Premium

640,00 €
40x CTK Premium 4 mm
20x CTK Elastic 6mm
20x CTK Elastic 10mm
10x CTK Silencefix 5mm
10x CTK Silencefix 10mm
Za vse, ki želite korak dlje - najboljša varianta kompletne izolacije vozila pred hrupom in neželjenimi temperaturnimi spremembami ter tako poskrbite za res visoko udobje med vožnjo.
NAROČI PAKET

Zakaj zvočna izolacija avtomobila?

Ko želite vaše vozilo zvočno izolirati je potrebno upoštevati tri glavne načine, kako zaustaviti neželeni zvok, še preden pride v kabino in do vaših ušes.
VIBRACIJE IN RESONANCE

Zaradi hrupa avtomobilskega motorja in splošno hrupa ceste, začnejo vibrirati pločevinaste panele, sploh v novejših vozilih, ker je pločevina vedno tanjša. Te vibracije se v avtomobilu še dodatno ojačajo in tako vaša kabina postane ogromen zvočnik.

Z nanosom protivibracijske izolacije, ki je kombinacija gostega butila in aluminijaste prevleke, direktno na pločevino močno zmanjšamo resonance in v vozilu postane takoj tišje. Tako se znebimo nadležnega bobnenja in drugih neželenih zvokov, predvsem pri višjih hitrostih.
ABSORBCIJA ZVOKA

S prvim nanosom izolacije direktno na pločevino smo se znebili vibracij in resonanc, v naslednji stopnji pa je potrebno poskrbeti še za hrup, ki pride skozi vratne panele, strop, podvozje, koloteke ipd.

Za izolacijo teh neželenih zvokov uporabljamo peno piramidaste strukture, ki odlično absorbira predvsem višje frekvence. Z njo lahko zapolnimo votle dele na stropu, vratih, bokih in kolotekih. Ta izolacija je odlična tudi za izolacijo letvic, stebričkov in vseh plastičnih delov, ki med vožnjo lahko škripajo in ropotajo.
ZVOČNA ZAPORA

Kot tretjo stopnjo izolacije priporočamo izolacijsko peno, ki učinkovito reducira zvoke nižjih frekvenc, zvok pnevmatik, izpuha ipd. Izolacija se uporablja kot druga plast v kombinaciji z butil / aluminij kombinacijo. Ker za uporabo v avtomobilu vedno problematična debelina materiala, te izolacijske pene odlikuje velika gostota, kar pomeni, da so pene lahko tanjše in učinkujejo enako. 

Na tej stopnji je priporočljivo izolirati tudi pokrov motorja, čemur je namenjena parv posebna izolacija, ki je neobčutljiva na kemikalije in olja ter negorljiva in ne oddaja nikakršnih strupenih hlapov vse do temperature 1500 °C.

Želiš izolirati posamezen del vozila?

Če želiš izolirati samo en del vozila (npr. vrata, kolotek itd.) ali samo določen tip in znamko izolacije, lahko VSE izdelke preveriš na povezavi SPODAJ.
Na vse izdelke
BRAZPLAČNA dostava na VSE pakete zvočne izolacije
Kakovostno SVETOVANJE po meri
Predlagamo tisto, kar zares potrebuješ za najbolj optimalno zvočno in temepraturno izolacija vozila, saj smo glede tvoje investicije ravno tako navdušeni kot ti!
© Zvocnaizolacija.si, All rights reserved.
staruserusersstorecartmap-markerlocationcrossmenuarrow-rightcheckmark-circle
sl_SISlovenian
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračunajte poštnino
   Uporabite kupon