3000+ Zadovoljnih strank
0

Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov

Obvestilo o varovanju zasebnosti/piškotkih spletnega mesta opisuje, kako ORAON d.o.o, Cilenškova ulica 2, Ljubljana, 1000 Ljubljana, davčna številka: SI94642630, matična številka: 6048145000 (v nadaljnjem besedilu: Družba) uporablja osebne podatke, zbrane ali prejete od kupcev ter obiskovalcev spletne strani. Opisuje, kako zbiramo ali prejemamo vaše osebne podatke, vrste osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, kako uporabljamo, delimo in zaščitimo te podatke, kako dolgo bomo te podatke hranili, vaše pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov in kako nas lahko kontaktirate o naših postopkih varovanja zasebnosti.

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Zavedamo se pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Družba kot upravljavec osebnih podatkov posameznikom omogoča, da so seznanjeni z vsemi relevantnimi informacijami, ki se nanašajo na njihove osebne podatke.

Za varstvo osebnih podatkov je odgovorna družba ORAON d.o.o, Cilenškova ulica 2, Ljubljana, 1000 Ljubljana ter pooblaščeni partnerji oz. poslovne enote.

Družba pridobiva osebne podatke posameznikov iz različnih virov. V večini primerov nam jih neposredno posredujejo stranke, ki se odločijo za naše artikle (prodaja) pri nas ali naših pooblaščenih partnerjih. Pridobivamo pa jih tudi preko spletne strani, na raznih dogodkih ter s prijavo na prejemanje novic.


Obdelava temelji na osebni privolitvi uporabnika spletnega mesta zvocnaizolacija. Šteje se, da uporabnik, ko vnese svoje podatke v spletni obrazec z namenom registracije in/ali nakupa storitev, ki jih na spletnem mestu ponuja zvocnaizolacija, s tem podaja soglasje, da se njegovi osebni podatki obdelujejo za namene, ki jih je izbral in potrdil na spletnem obrazcu.

Družba osebne podatke hrani in varuje, tako da ne prihaja do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve, brez ustreznih primernih zaščitnih ukrepov, ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

Družba zbranih osebnih podatkov ne prenaša oz. ne posreduje v tretje države.

 
Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki, in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, kako se te informacije uporabljajo, in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za nadaljnje informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.Svojo privolitev lahko kadarkoli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako se lahko obrnete na nas, in kako obdelujemo osebne podatke.Vaše soglasje velja za naslednje domene: www.zvocnaizolacija.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih podatkov. Piškotki se shranijo v vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, poskrbi, da je spletno mesto varnejše, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto, ter analizira, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naše spletno mesto za več namenov uporablja piškotke lastnih in tujih piškotkov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih straneh, se uporabljajo predvsem za razumevanje, kako deluje spletno mesto, kako komunicirate z našo spletno stranjo, za zaščito naših storitev, zagotavljanje oglasov, ki so za vas pomembni, in vse skupaj vam zagotavljajo boljše in boljše uporabniško izkušnjo in vam pomaga pospešiti prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Katere tipe piškotkov uporabljamo?

Obvezni: Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnihkoli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in varno dodajanje izdelkov v košarico ter plačilo.
 
Statistika: Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kjer jo je treba izboljšati.Trženje: Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij.Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.
 
Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali skupno rabo vsebine na spletnem mestu na platformah socialnih medijev.
 
Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako nadzorujem svoje nastavitve?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete. 
© Zvocnaizolacija.si, All rights reserved.
usercartmap-markerlocationcrossmenu
sl_SISlovenian
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračunajte poštnino
   Uporabite kupon