3000+ Zadovoljnih strank
0

Prevzem in dostava

Artikli, naročeni v spletni trgovini OrangeAudio.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. Če so naročeni artikli na zalogi, bodo običajno odpremljeni še isti dan ali najkasneje drugi delovni dan od datuma naročila.

Za paketno dostavo skrbi DPD ali Pošta Slovenije, večinoma so pošiljke dostavljene naslednji delovni dan glede na dan odpreme. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da so bili naročeni artikli odpremljeni v dostavo.

Če bi želeli dostavo preko določene kurirske službe (DPD ali Pošta Slovenije) prosim vpišite željo pod komentar naročila na Blagajni.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo.

Stroški dostave
Strošek dostave je enoten za vse izdelke in celotno območje Slovenije ter znaša 3 EUR z DDV. Strošek dostave se pred in ob oddaji naročila izpiše v spletni košarici.

Strošek dostave se obračuna samo enkrat za posamezno naročilo, tako lahko privarčujete pri dostavi ob naročilu več artiklov hkrati.

V primeru dostave preko DPD dodatnih stroškov ob plačilu po povzetju NI!V primeru dostave preko Pošte Slovenije s plačilom po povzetju vam Pošta Slovenije ob prevzemu pošiljke zaračuna še strošek provizije za vplačilo z UPN nalogom po ceniku Pošte Slovenije (1,05 EUR za vrednost odkupnine do 98,00 EUR; 1,07 % od vrednosti za vrednost odk. nad 98,00 do 501,00 EUR; 5,36 EUR za vrednost odk. nad 501,01 EUR). Če se želite stroškom provizij izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu oziroma s kartico ali prek sistema PayPal.

Osebni prevzem
Artikle lahko prevzamete tudi osebno na naslovu: Cilenškova ulica 2, 1000 Ljubljana. Prosimo, da nas pred obiskom pokličete.

Plačilo


Pri osebnem prevzemu v poslovalnici vam omogočamo naslednje plačilne opcije:

- Gotovina ob prevzemu,
- Kartice BA, Visa, Mastercard in American Express
- Plačilo na obroke preko Diners (do 24 obrokov)
- Plačilo na obroke preko NLB Mastercard (do 24 obrokov)

Pri spletnem naročilu pa vam omogočamo naslednje plačilne opcije:

- Plačilo po povzetju.
- Nakazilo na račun podjetja ORAON d.o.o.
- PayPal plačilnim sistemom
- Plačilo s kreditno kartico

© Zvocnaizolacija.si, All rights reserved.
usercartmap-markerlocationcrossmenu
sl_SISlovenian
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračunajte poštnino
   Uporabite kupon